Selamat Datang

Selamat Datang ke Blog Kompang Cenderawasih. Blog ini baru diterbitkan pada 26 April 2011 . Terima kasih kerana sudi melawat blog ini. Sila klik like @ tinggalkan komen anda. Kepada sesiapa yang ingin mengetahui dengan labih lanjut berkenaan kumpulan kami sila hubungi kami untuk penerangan lanjut. Terima Kasih di atas sokongan anda....

Jangan Lupa Klik Like Dan Share Dengan Rakan-Rakan Anda Di Facebook Dan Twitter

Training Kompang...

      Pada malam nie 04 mei 2011, kelab kami menjalankan aktiviti mingguan...iaitu latihan kompang. Walaupun kedatangan ahli pada malam tadi berkurangan tetapi latihan tetap diteruskan... Demi CENDERAWASIH. Kebanyakan ahli ade yang bercuti...

     Malam ini pada asas hanyalah untuk membincangkan mengenai jemputan untuk bergabung dengan pancaragam pusat bersempena H.U.T di Butterworth. Perbincangan lebih kepada status ahli yang semakin berkurang. 

     Setelah berbincang dengan Penaung Kelab, kata putus pun dah dapat....so apa lagi baluuunnnnn..... semua yang datang malam nie... tangan nyer dah gatal. Maklumlah seminggu sekali baru dpt tepuk kompang.. Tu yang gian.... Dapat gak den rakam 2 video...

nak tengok gi kat (0_0)

Read More

04 mei 2011 latihan kompang sekolah

latihan kompang sekolah


....tengah training memalu sambil menyanyi....

....kiri kanan kiri....

....yang paling kanan ..kompom salah pukul....

Read More
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...